Waar staan mijn programma’s en hoe vind ik mijn bestanden?

Afgelopen week op een school zitten praten over Office 365, de OneDrive en de laptops die de docenten tot hun beschikking hadden. Ze hadden allemaal een Surface: een fantastisch apparaat. Een lichte laptop met los toetsenbord en een bijgeleverde pen.

Ik merkte dat ze eigenlijk niet eens goed wisten hoe ze binnen Windows konden werken.

Wanneer je op een computer gaat werken zijn twee dingen van levensbelang: (1) waar staan mijn programma’s en (2) waar vind ik mijn documenten. Zodra je weet hoe zoeken vinden kan worden, wordt zo’n computer plots een heel stuk overzichtelijker…

Een van de mogelijkheden

Op het toetsenbord staat links naast de spatiebalk een knop met een Windows-vlag.  Druk deze toets even in en tik daarna meteen waar je naar op zoek bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *