Google…

Hoewel ik zelf over het algemeen toch het meest op een Windows machine werk, gebruik ik ook wel degelijk Chromebooks en Macs. Juist de combinatie van dingen zijn het allerleukst wat mij betreft. Maar ik begrijp heel goed dat de vele kleine verschillen voor veel mensen verwarrend kunnen zijn.

Op mijn Chromebook gebruik ik niet alleen de Google-programma’s met de Google add-ons en de Google-locatie, maar ook Teams en Office 365. Want ook Office 365 is op het Chromebook best goed te gebruiken.

Mijn Chromebook is nu meer dan 4 jaar oud. En ik kom nu langzamerhand wel wat dingen tegen. Zoals het feit dat ik geen OneNote kan gebruiken…. grote frustratie voor me…

Ik ga vanaf nu verder met het ontdekken van de mogelijkheden en uitdagingen voor de Google-gebruiker… en ja….deze site gaat onder andere over alle Googliaanse knopen die ik vanaf nu tegenkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *