Teams (edu)

Steeds meer bedrijven werken met Microsoft Teams. Vooral voor de ‘snelle’ communicatie wordt Teams vaak gebruikt. Het is bij vergaderen of chatten in Teams vaak niet nodig om daadwerkelijk lid te zijn van een team. Je hebt voor vergaderen voldoende aan het programma.

Ook op scholen wordt nog steeds Teams gebruikt. Hoewel we na de Corona periode gewoon weer voor het grootste deel in de klas zitten, is Teams super handig voor het structureren van lessen, het geven van opdrachten en het monitoren van leerlingen.

Via Teams kun je bovendien klassikale lessen combineren met hulpmiddelen die zijn aangepast aan de persoonlijke leerstijlen van de verschillende leerlingen. Niet iedereen leert tenslotte op dezelfde manier.

Meer weten over Teams op school? Hierbij een PDF met informatie over ‘Teams in de klas’.

https://edudownloads.azureedge.net/msdownloads/MicrosoftTeamsforEducation_QuickGuide_NL-NL.pdf

En een linkje…

https://www.microsoft.com/nl-nl/education/products/teams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *