De laptop is binnen

Mijn oude laptop is gesneuveld. Hoog tijd om dus een nieuwe te kopen. Dit keer ben ik niet gewoon op zoek gegaan naar een nieuwe laptop. Ik wilde in elk geval met een aantal zaken rekening houden.

  • Ik wilde dit keer niet meteen naar winkels als Mediamarkt of Coolblue
  • De laptop moest betaalbaar zijn. Ik heb regelmatig online cursisten die hard op zoek zijn naar een baan. Zij hebben niet zoveel geld te besteden. Ik wilde kijken of een gereviseerde laptop krachtig genoeg zou zijn.
  • Met de laptop moet al het nodige te doen zijn
  • Voor mij persoonlijk hoeft de laptop geen 10 jaar mee te gaan. Ik verwacht niet dat ik hem voor mijn werk nog zolang nodig heb. De meeste (nieuw gekochte) computers gaan misschien 4, misschien 5 jaar mee… hoe lang gereviseerde laptops mee gaan? Daar heb ik persoonlijk nog geen ervaring mee…
  • Maar hij is binnen! En op het eerste gezicht valt hij me niet tegen. Ik heb natuurlijk wel meteen een en ander getest 😬

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *