Apple

Praat met Apple-gebruikers over het gebruik van Microsoft Teams en je zult ze horen mopperen. De synchronisatie met de OneDrive loopt niet altijd zoals gewenst, regelmatig verdwijnt hij uit de menubalk en dan moet je de OneDrive ergens anders (via Launchpad) terugvinden. Samenwerken met collega’s die met Windows werken loopt soms onverwacht omdat de synchronisatie niet altijd soepeltjes loopt….

Wanneer leerlingen in de klas op Macs met Teams werken, gebeurt het wel eens dat ze niet zoals verwacht de opdrachten kunnen maken….

in het kort … ik hoor regelmatig dat Mac-gebruikers een kopie van het te bewerken bestand eerst moeten downloaden voordat ze het kunnen bewerken. Daarna moeten ze hun eigen exemplaar weer uploaden, weer terugzetten in de cloud.

Gelukkig zijn de uitdagingen wel vaak gewoon op te lossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *